Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2012 » Грудень » 11 » І-ий районний фестиваль-конкурс родинної художньої творчості «Зіркова родина»
І-ий районний фестиваль-конкурс родинної художньої творчості «Зіркова родина»
14:50
8 грудня 2012 року в Носівському районному Будинку культури проводився І-ий районний фестиваль-конкурс родинної художньої творчості «Зіркова родина».
Мета фестивалю-конкурсу відродження та популяризація національних цінностей української сім’ї, відтворення та збереження народних родинних традицій, привернення уваги громадськості до поліпшення умов для духовного розвитку сім’ї. Організатором фестивалю-конкурсу є відділ культури і туризму Носівської райдержадміністрації, районний будинок культури.
У фестивалі-конкурсі брали участь сімейні творчі колективи, які готували два різнохарактерні номери. Журі оцінювало в першу чергу: акторські та творчі здібності, сценічну культуру та майстерність, творчу індивідуальність.
Склад журі: Юрій Іванович Подольський - керівник народного самодіяльного хору «Калина», Світлана Олександрівна Сеник - завідуюча хореографічним відділом районної школи мистецтв, Ярина Олексіївна Чухліб - дипломант міжнародного конкурсу, Валентина Андріївна Пуха - директор районного центру соціальної служби сім”ї, дітей та молоді, Людмила Іванівна Антонович - виконуюча обов’язки начальника відділу культури і туризму.
За підсумками журі присуджували одне перше місце, два других, два третіх місця та гран-прі. Гран-прі отримали Моісєєв Олексій Петрович та його донька Анастасія з с. Іржавець, перше місце виборола родина Ємців з м. Носівки у складі тата Віталія Олексійовича мами Ольги Миколаївни сина Миколи та доньки Наталії, друге місце – брати Максим та Богдан Потебня з с. Козари та мама Світлана Риндя і донька Світлана Стражник з с. Червоні Партизани, 3 місце отримали тітка Анастасія Гузь та її племінниця Вікторія Власенко з м. Носівки та родина Мариненко з с. Мрин у складі бабусі Надії Василівни, мами Олени Олександрівни та доньки (онуки) Анастасії. Переможці були нагороджені дипломами лауреатів та цінними подарунками, решта учасників отримали пам’ятні подарунки.





Категорія: Носівка | Переглядів: 1147 | Додав: lena | Теги: Носівка Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.