Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2015 » Лютий » 6 » З Україною в серці
З Україною в серці
12:26
30 січня на сцені Городнянського районного будинку культури відбувся благодійний концерт «Ми з Україною в серці живемо», в якому взяли участь солісти, вокальні та танцювальні колективи району, зокрема, народна хорова капела вчителів та медичних працівників РБК, ансамбль народної пісні «Забава», гурт «Живой город», оркестр народних інструментів ДШМ, народний викладацький ансамбль, вокальні ансамблі «Райдужні нотки» та «Легенда» ДШМ, дует Марини та Поліни Гарних, дует Петра Іванова та Володимира Пилипенко, дует Тетяни агарової та Оксани Нагорної, солісти Тетяна Скрипко, Альона Чучвага, Василій Мачача, Катерина Гречко, Поліна Мороз, Тетяна Дельфас, автори-виконавці власних пісень Володимир Бендрик та Катерина Смаль, читець Людмила Детина, зразковий ансамбль танцю «Олена».
Всі зібрані кошти, (а це 9 тисяч гривен), були спрямовані через волонтерів на потреби вояків в зоні АТО.
А в малому залі БК відбулася бесіда «Мов град із неба сипалися кулі, косили молодь - український цвіт», присвячена пам’яті Героїв Крут - оборонців Української Державності, де зібралися учні старших класів ЗОШ № 2 та районної гімназії. Професійно розповідав про ці історичні події вчитель історії Володимир Лепень. Зосереджено слухала його аудиторія, поринаючи в далекі часи, порівнюючи їх із сьогоденням.
Хвилиною мовчання була вшанована пам’ять про загиблих захисників України на залізничній станції Крути Ніжинського району в 1918 році, та в АТО.

Інформація надана Городнянським РБК




Категорія: Городня | Переглядів: 890 | Додав: Irina | Теги: Городнянський РБК | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.