Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2015 » Березень » 12 » І весело, й повчально
І весело, й повчально
12:17
Все, як відомо, починається з любові, а любов бере початок з жінки. Саме це в котрий раз довели методисти Городнянського РБК у своїй театралізованій концертній програмі до Дня 8 березня «А жінка – то і є любов».
Розпочався святковий захід з виставки художньої студії «Весна», експозицію якої складали картини про весну, жінку та любов.
Присутніх жінок привітали заступник голови райдержадміністрації Олександр Верхуша та голова міської ради Андрій Богдан.
Після виступів, відзнак і квітів розпочався святковий концерт, де слова ведучої гармонійно перепліталися з музичними номерами, танцювальними композиціями та театралізованими мізансценами.
Головні персонажі дійства: Голос Бога, Адам, Єва та Змій-спокусник. Всі сцени проходили в легкій, веселій формі на сучасний лад. Глядачі захоплено спостерігали за Адамом та Євою в Раю, де вони під настанови Творця безтурботно насолоджувалися життям. Аж ось з’явився Змій і спокусив Єву. Райське життя Адама і Єви закінчилося.
В наступних епізодах вони виходили вже без ознак радості, бо Єва всі тяготи сімейного життя несла на своїх плечах, а Адам не завжди розумів її. Натомість недавньої гармонії почалися сварки, що ставили їх на грань розлучення. Але вчасно втрутилися вищі сили і допомогли знайти правильне рішення. Адам зрозумів, що не завжди добре поводився з Євою, недостатньо цінував її турботу, бо саме від жінки бере початок все найпрекрасніше на землі – затишок в домі, піклування про дітей, чоловіків. Дуже важливо цінувати жінку, поважати, оберігати її, і тоді вона подарує чоловіку свій найголовніший дар – любов. Бо жінка – це і є любов.
Отакий собі вийшов хеппі енд! Як і було задумано автором сценарію театралізованої концертної програми. Щоб нинішні молоді пари могли взяти для себе повчальні уроки.

Інформація підготовлена
за матеріалами, наданими
Городнянським РБК
Категорія: Городня | Переглядів: 835 | Додав: Irina | Теги: Городнянський РБК | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.