Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2015 » Травень » 14 » Діяльність Ніжиського районного будинку культури
Діяльність Ніжиського районного будинку культури
09:58
08 травня 2015 року в Ніжинському районному будинку культури в с.Талалаївка відбулося урочисте святкування за участю керівництва району, представників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій, ветеранів війни, громадськості, учнівської молоді.Присутні ознайомилися з експонатами літературно-мистецької виставки, присвяченої 70-й річниці Перемоги, яка супроводжувалася звуками пісень воєнних років у виконанні духового оркестру.
В залі Будинку культури настоятель місцевої церкви відправив молебень за загиблими в роки Другої світової війни та відбувся урочистий мітинг. В першу чергу, учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя заради Великої Перемоги 70 років тому, а також тих, хто загинув під час участі в АТО, захищаючи Україну від посягань на її самостійність та незалежність. Голова районної ради Бузун О.В.,Перший заступник голови РДА Батрак С.А., Талалаївський сільський голова Хоменко В.М., голова районної ради ветеранів Карпенко В.М. від усього серця бажали ветеранам Ніжинського краю міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років активного життя та родинного затишку, щастя, радості й благополуччя.
Почесними грамотами облдержадміністрації було нагороджено ветеранів війни Івана Івановича Касяна та Павла Семеновича Балабу. Грамотою Чернігівської обласної Ради ветеранів нагороджено Сальненський осередок ветеранської організації в особі його голови Григорія Карапути.
З особливою дитячою щирістю та наївністю ветеранів вітали вихованці Талалаївського дитячого садочка; серйозні та проникливі слова лунали з вуст старшокласників Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ст.; святковість та урочистість заходу додавали виступи творчих колективів району. По завершенню мітингу, присутні ще раз схилили голови, віддаючи данину пам’яті фронтовикам і трудівникам тилу, підпільникам, в’язням концтаборів і борцям руху опору, удовам і дітям війни – усім, чиє життя було спотворене воєнним лихоліттям і стало закликом для всього людства постати проти нацизму, жорстокості і насильства та поклали квіти до Обеліску загиблим воїнам.
Переглядів: 779 | Додав: lena | Теги: Ніжинський районний Будинок культур | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.