Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2015 » Червень » 2 » Веселий ярмарок
Веселий ярмарок
16:30
23 травня на Центральній площі міста Прилуки відбувся Миколин ярмарок.
Прилучан та гостей міста радо зустрічали піснями та танцями в театралізованому дійстві за участю колективів міського Будинку культури: народний фольклорний колектив “Горлиця”, народний ансамбль танцю “Прилучанка”, народний театр хореографічної мініатюри «Апломб», театр вогню та світла «Агній», народний аматорський театр «Рампа» та ансамбль народного танцю «Іскорка» ЦТДЮ.
Потім відбулося фольклорно-ярмаркове дійство «Народні джерела», де були задіяні названі та інші колективи МБК, зокрема: народний фольклорний колектив “Горлиця”, народний ансамбль танцю “Прилучанка”, народний фольклорний ансамбль “Калина”, народний ансамбль народної пісні “Вербиченька”, молодіжний етно-гурт “Мамай”, музичний гурт «Родослав». На святі виступили також колективи: народний хоровий колектив «Берегиня», гурт шумових інструментів «Веселі музики» з м. Гребінка Полтавської обл. та народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Мрія» з с. Гнідинці.
В рамках Миколиного ярмарку відбулося свято вареників. Тут зібралися господині, щоб за давніми рецептами зварити улюблену страву українців. Свято вареників надало ярмарку особливого колориту. Прилучани мали змогу позмагатися в конкурсах на швидкісне поїдання вареників, щоб переможця занести в книгу рекордів Гіннеса по–Яковченку. Ним став прилучанин Сергій Голуб. Також відбувся регіональний відкритий фестиваль гумору «Добірне товариство», учасниками якого були учні загальноосвітніх шкіл міста та учасники художньої самодіяльності МБК також гість з міста Первомайськ Миколаївської обл. Микола Бондаренко.

Інформація надана Прилуцьким МБК






Категорія: Прилуки | Переглядів: 968 | Додав: Irina | Теги: Прилуцький МБК | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.