Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2015 » Червень » 12 » Мрії збуваються
Мрії збуваються
10:27
На запрошення керівництва Пилваського повітового управління (Естонія) делегація Куликівського району з 3 по 9 червня здійснила поїздку до Естонії. В складі делегації начальник відділу культури і туризму Куликівської районної державної адміністрації Віктор Снопок, керівник евроклубу «Євросвіт» Горбівської загальноосвітньої школи Валентина Дєдкова та учасники хореографічної групи «Родзинки».
Програма перебування була досить цікавою та насиченою. Вона включала в себе участь у ювілейному святі з нагоди 160-річчя співочих свят в Естонії, знайомство з молодіжними організаціями повіту та участь у концертних програмах.
…Старовинне естонське місто Тарту нас зустріло сонячною, але прохолодною погодою. В Естонії ще була весна. Цвіли тюльпани і бузок, були білі ночі. Ми привезли тепло в Естонію з України. Щільна програма поїздки розпочалася з відвідування наукового центру та планетарію. Наступного дня відбулася зустріч з керівництвом Пилваського району та центру інформації по Євросоюзу, з ровесниками в молодіжному центрі Верйора.
Хореографічна група «Родзинки» і вокалісти Косолап Ярослав та Андряник Марина взяли участь в молодіжній програмі днів волості Пилва, Відбулося знайомство з комплексом садиби Моосте, з Сетуським музеєм-хутором Вярска, цим своєрідним оберегом народних звичаїв і традицій.
Масу задоволень діти отримали під час відвідин водного центру Вярска «Водний рай».
Паралельно з відпочинком йшла підготовка до виступу на головній сцені у неділю. Відбувалися репетиції, ознайомлення з Співочим полем та сценою. І ось він найголовніший виступ у житті юних євроклубівців на головній сцені. Дуже хвилювалися, коли оголошували наші виступи (євроклубу з Горбова, хореографічного колективу «Родзинки»).
місце, з 9 команд, але цілком складалася з дівчат 2 класу школи № 1.

Інформація надана
Куликівським РБК










Категорія: Куликівка | Переглядів: 883 | Додав: Irina | Теги: Хореографічної група «Родзинки» в Е, Куликівський будинок культури | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.