Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2015 » Червень » 12 » Квест «Галопом по Європі»
Квест «Галопом по Європі»
11:44
8 червня з ініціативи драйонного будинку культури у міському парку спільно з дитячою бібліотекою та будинком дитячої і юнацької творчості було проведено квест під назвою «Галопом по Європі», тематично пов'язаний з європейським вибором України, для учнів школм № 1 та районної гімназії.Учасникам було запропоновано 11 станцій, розташованих в країнах Євросоюзу з урахуванням їх історичних, культурних та побутових традицій.
Участь у цьому цікавому заході взяли 9 команд по 10 чоловік. Діти різних вікових категорій самі обирали з якої станції їм розпочати подорож, а також капітана та назву команди, а саме: «Сонечко», «Непереможні дівчата», «Незнайки», «Перлина», «Алые паруса», «Чемпіони», «Орли», «Ми – переможці». На кожній станції команди залишили «свої сліди»: у Франції будували найвищу Ейфелеву вежу, в Німеччині - влаштовували автоперегони, у Англії грали в ростові шахи; у Бельгії, де знаходиться штаб-квартира Євросоюзу, «накопичували» фонди МВФ; у країнах-сусідках Австрії, Угорщині, Польщі влаштовували танцювальний флешмоб, в країнах Прибалтики «ловили» шпротів, в Балканських країнах займалися грою «їстівне не їстівне», в Скандинавських країнах переправлялися через замерзлу річку на крижинах, у сонячній Італії смакували найдовше спагеті, а у Іспанії побували на сеансі кориди, спробувавши себе у ролі тореадорів; у Греції додавали до стародавніх міфів - нові (грали у «тягни-штовхай»).
А підсумки їхнії старань виглядали ось як: І-е місце отримала команда, «Чеміони», яка цілком складалася з хлопців 6-7класів районної гімназії; ІІ-е місце зайняла команда «Орли» з хлопців та дівчат районної гімназії того ж віку; але найбільше всіх вразила команда «Сонечко», яка хоч і зайняла ІІІ-є місце з 9 команд, але цілком складалася з дівчат 2 класу школи № 1.


Інформація надана
Носівським РБК






Категорія: Носівка | Переглядів: 888 | Додав: Irina | Теги: Носівський РБК, Квест «Галопом по Європі» | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.