Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2015 » Грудень » 14 » Урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування в Куликівському районі.
Урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування в Куликівському районі.
12:30
4 грудня у районному будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування. У великій святковій залі зібралися представники місцевого самоврядування району: депутати всіх рівнів, селищний, сільські голови, працівники апарату районної ради, ветерани місцевого самоврядування. Були запрошені керівники виконавчих структур: голова райдержадміністрації Олексій Ракоїд та його заступники, керівники окремих установ району, преса. Почесними гостями свята були депутати обласної ради Віктор Труш і Арсен Дідур.
Примітно, що цього дня у святковій залі зібралися п'ять голів районної ради різних каденцій. Чинний голова - Наталія Халімон і колишні голови районної ради - Юрій Крепосний, Сергій Калашник, Валентина Мельник і Микола Бушко.
З вітальним словом до присутніх звернулась голова районної ради Наталія Халімон. Вона привітала колег, що працюють у представницьких органах району, зі святом та ознайомила із роботою і здобутками органів місцевого самоврядування за рік, що минає. Особливі слова вдячності були сказані на адресу ветеранів місцевого самоврядування: сільських голів, депутатів, що багато років віддали справі розбудови територіальних громад району та захисту інтересів їх жителів. Це - Ткаченко Микола Миколайович, Мороз Михайло Михайлович, Постол Микола Миколайович, Повозник Леонід Олександрович та інші.
Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання сільських голів і депутатів районної ради, які відійшли у вічність упродовж останніх років. Це - колишні Хибалівський сільський голова Василь Коваленко, Дроздівський сільський голова Віталій Гончар, депутат районної ради кількох скликань, депутат Верховної ради України (ІІІ скликання) Михайло Туш та депутат районної ради шостого скликання Юрій Олексієнко.
Від імені громади району Наталія Халімон привітала відомого у районі мецената Арсена Дідура із обранням на високу посаду - заступника голови обласної ради і побажала депутату плідної роботи на цій нелегкій ниві.
Вітаючи колег із представницької гілки влади зі святом голова райдержадміністрації Олексій Ракоїд, зокрема, зазначив, що шлях, який пройшла Україна за роки незалежності, а також світовий досвід переконують, що побудова соціально-правової держави, формування громадянського суспільства неможливі без забезпечення розвитку дієвого і повноцінного місцевого самоврядування. Проте, одного лише законодавчого забезпечення діяльності місцевого самоврядування недостатньо. Необхідні глибокі і кардинальні зміни у свідомості людей. Ефективна робота місцевого самоврядування можлива лише за умови, коли кожна людина відчує себе повноправним членом громади, усвідомлюючи свою захищеність і відповідальність перед громадою,- наголосив голова райдержадміністрації.
Олексій Ракоїд висловив впевненість, що органи місцевого самоврядування у тісній співпраці з виконавчою владою і надалі будуть плідно працювати на розвиток і підтримку територіальних громад та спрямовувати свої зусилля на розв'язання нагальних проблем району. Голова райдержадміністрації поздоровив зі святом усіх працівників місцевого самоврядування в особі голови районної ради Наталії Халімон.
Очільники району з нагоди свята вручили районні відзнаки кращим працівникам органів місцевого самоврядування: сільським головам, працівникам виконкомів, депутатам рад. Почесними грамотами райдержадміністрації і районної ради були нагороджені: Кладьківський сільський голова Василь Бойко, Вересоцький сільський голова Андрій Гнотенко, секретар Орлівської сільської ради Любов Смолянко, бухгалтер Горбівської сільської ради Валентина Трикашна та секретар Кладьківської сільської ради Тетяна Чумаченко. Подяки райдержадміністрації і районної ради отримали: депутат районної ради Ніна Клочок, депутат Виблівської сільської ради шостого скликання Віктор Колінько, головний бухгалтер Куликівської селищної ради Наталія Качкарда, головний спеціаліст з питань комп’ютерного забезпечення загального відділу виконавчого апарату Куликівської районної ради Євген Кунтиш, депутат Вересоцької сільської ради Тетяна Безкоровайна, депутат Кладьківської сільської ради Любов Гурин, депутат Бакланово-Муравійської сільської ради Віталій Литвиненко, депутат Ковчинської сільської ради Наталія Лутай, депутат Авдіївської сільської ради Іван Ілляш. На знак поваги і вдячності за ратний подвиг предстаники місцевого самоврядування запросили на своє свято учасників АТО з району. Під супровід пісні "Дай боже сили нашим солдатам" у виконанні солістки районного будинку культури Вікторії Олійник присутні у залі вшанували воїнів оплесками.
Щирі вітання прозвучали на адресу колег із місцевого самоврядування району від депутатів обласної ради Віктора Труша та Арсена Дідура. Депутати поздравили увесь загал представників органів місцевого самоврядування району зі святом і вручили квіти голові районної ради Наталії Халімон. Депутати виконали відповідальну місію від обласного представницького органу і вручили Почесну грамоту обласної ради куликівському селищному голові Наталії Борщан.
Напутні слова і привітання молодшим колегам прозвучали від ветеранів місцевого самоврядування - колишнього секретаря райвиконкому Леоніда Повозника та Смолянського сільського голови кількох попередніх скликань Миколи Ткаченка.
Свої музичні вітання працівникам та ветеранам представницьких органів району дарували художні колективи сільських будинків культури, солісти районного будинку культури та вихованці дитячої музичної школи.






Категорія: Куликівка | Переглядів: 1058 | Додав: lena | Теги: Куликівка Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.