Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2016 » Січень » 6 » Передноворічні культурно-мистецькі хроніки Носівщини
Передноворічні культурно-мистецькі хроніки Носівщини
12:22
Благодійний концерт «Подай руку допомоги»
18 грудня 2015 року в Носівському районному будинку культури відбувся благодійний концерт дитячих творчих колективів Носівщини до Дня Св. Миколая «Подай руку допомоги».

Виручені від продажу квитків кошти в сумі близько 7 тис. гривень були передані нужденим землякам – на лікування та на відновлення будинку після пожежі.

Вітання Св.Миколая
19 грудня на площі райцентру Святий Миколай вітав жителів міста зі святом та роздавав солодощі дітворі. Працівники РБК, аматори сцени додали до святкового дійства змістовну концертну програму.

Носівському РБК - 55
26 грудня відзначено 55-у річницю Носівського районного будинку культури. На святкування були запрошенні учасники самодіяльних колективів, працівники РБК – нинішні та колишні.
Ювілярів привітали голова та заступник голови РДА (відповідно Олена Коршок, Олена Кундюба), начальник відділу культури і туризму, національностей та релігій Людмила Антонович, директор районної школи мистецтв Віктор Куклюк та інші.

Концерт ВІА «KREDO»
27 грудня у Носівському районному будинку культури відбувся виступ вокально-інструментального гурту «KREDO» під керівництвом Олександра Лук”яненка. Шанувальники справжньої музики у її живому виконанні гаряче аплодували виконавцям за отримані від концерту позитивні емоції.

Відкриття міської ялинки
28 грудня в райцентрі відбулося відкриття головної ялинки. Привітати носівчан з цією подією та побажати щасливого Нового року завітав Дід Мороз із Снігуркою. Потім самодіяльні колективи РБК подарували присутнім святковий Новорічний концерт.

Створили дітям святковий настрій
29 грудня у районному будинку культури за сприяння служби у справах дітей облдержадміністрації відбулось Новорічне свято. У ньому взяли участь діти-сироти, а також діти, котрі позбавлені батьківського піклування, перебувають в складних життєвих обставинах, переселилися зі східних областей України та батьки яких перебувають в зоні АТО.
Голова районної державної адміністрації Олена Коршок привітала дітлахів з наступаючим Новим роком, побажала їм здоров’я, бути завжди веселими, щасливими, жити в мирній країні та обов’язково знайти своє місце в житті.
За участю аматорів сцени районного будинку культури та працівників центральної районної бібліотеки проведено новорічну лялькову виставу за твором Всеволода Нестайка «Пригоди у лісовій школі».
Разом із улюбленими казковими героями діти співали, танцювали та брали участь у конкурсах.
Старання кожної дитини було заохочено новорічним подарунком.

З повною віддачею
30 грудня на сцені РБК відбувся Новорічний естрадний концерт учасників художньої самодіяльності. У ньому були задіяні народний аматорський танцювальний колектив «Носівчанка», танцювальний колектив «Світ денс» та солісти Олександр Ряничєв, Анна Криволап, Катерина Дигал, Вікторія Перев”язко, Алла Боженко, Надія Сафонкіна, Максим Потебня, Ігор Тригуб.
Аматори сцени виступили з повною віддачею своїх артистичних здібностей. Всі глядачі залишились задоволеними.

Інформація надана
Носівським РБК










Категорія: Носівка | Переглядів: 838 | Додав: Irina | Теги: Носівський РБК | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.