Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2016 » Квітень » 4 » СВЯТО ГУМОРУ У ЖУРАВЦІ
СВЯТО ГУМОРУ У ЖУРАВЦІ
16:01
1 квітня - цей День не внесений ні в які календарі знаменних дат і всенародних свят, але його цілком можна віднести до міжнародних, оскільки він з однаковим успіхом відзначається і в Україні і в Німеччині, і в Англії, і у Франції, і в Скандинавії , і навіть на Сході.Кожна людина любить поприколюватися над ким-небудь, пожартувати або розіграти, але лише один день на рік цим займаються абсолютно всі, від дитини до дорослого, від студента до ділової людини.
І тому з цієї нагоди відбулося традиційне відзначення свята в Журавці, де був влаштований гумористичний фестиваль «Ліга Сміху», в якому приймали участь найкращі колективи та виконавці, які працюють в розважальному напрямку і удосконалюють свої таланти. Всі вони показали високий рівень підготовки та професіоналізм у своїх виступах. Глядачі насолоджувалися піснями, анекдотами, веселими сценками, танцями, гуморесками та навіть відео приколами, після чого віддячили артистів купою шалених емоцій, та бурхливими оплесками.
Веселий настрій глядачам дарували: дитячий зразковий хореографічний колектив «Веселка», Галина Кубарь, Сергій Парахненко, Наталія Гаврилюк, Тетяна Петрич, Василь Мащалкін, Наталія Мащалкіна, Дмитро Глушков, Сергій Микитченко, Сергій Курило, Володимир Пігенко, Світлана Набок, чоловічий ансамбль «Розмай» у складі: Анатолія Гороха, Володимира Оберемка, Олександра Дмитренка, Володимира Кальбуса, Сергія Ястреба, Івана Шудрика, Сергія Литвиненка, танцювальний колектив «Солохи» у складі: Світлани Мартіян, Наталії Виноградської, Валентини Ткаченко, Олени Курлені, Лариси Биченко, Світлани Кочерги, Світлани Богуславської, Оксани Микитченко, а забезпечували показ Олександр Марченко, Олександр Горєв, Віталій Набок та інші.
А закінчилася «Ліга Сміху», фінальною піснею, яку за традицією співав весь зал стоячи. Після закінчення фестивалю, всі глядачі в гарному настрої, і масою вражень, без перебільшень будуть чекати наступного року, щоб знову отримати таку ж насичену, емоційну, прекрасну та позитивну власну порцію щастя та сміху.








Категорія: Варва | Переглядів: 967 | Додав: lena | Теги: Журавка Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 5.0/8 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.