Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2016 » Грудень » 19 » "Миколай тебе не забуде"
"Миколай тебе не забуде"
15:07
17 грудня у районному будинку культури відбулася визначна подія – святкова програма для дітей з обмеженими фізичними можливостями "Миколай тебе не забуде". ГО "Спілка жінок Куликівщини, ГО "Відкрий світ особливим дітям" разом із районним будинком культури, центром позашкільної освіти, дитячою музичною школою, районною бібліотекою, центром служб для сім"ї, дітей і молоді влаштували свято для особливих дітей.

З наступаючим святом дітей привітали: помічник народного депутата Валерія Давиденка- Любов Наумець, помічник депутата обласної ради Віктора Труша- Наталія Коновалова, директор РБК, голова ГО «Спілка жінок Куликівщини»- Світлана Масльонка.
Для учасників свята була підготовлена творча програма за участю учасників театрального гуртка центру позашкільної освіти, які продемонстрували присутнім казку «Коза- Дереза»,хореографічного колективу «Колосок» дитячої музичної школи з танцями «Україна колядує» та «Миколай», солістів та молодіжного танцювального ансамблю «Only girls» районного будинку культури та вихованців дитячої музичної школи.
Проводилися майстер-класи від відомих майстринь району, конкурсно-ігрова програма від культорганізатора центру позашкільної освіти - Лариси Оснач, солодкий стіл та подарунки від спонсорів.
Та найголовніше – це був добрий старт розпочатої роботи новоствореної ГО батьків дітей-інвалідів "Відкрий світ особливим дітям".
Дуже приємне враження залишилося від підготовки до заходу. Усі, кого запрошували до співпраці та допомоги, відгукувалися миттєво і з великим задоволенням долучалися до проведення програми.
Щирі слова вдячності народному депутату України Валерію Давиденку, депутату обласної ради Віктору Трушу, Куликівській райдержадміністрації, Куликівському селищному голові Наталії Борщан, приватним підприємцям Олександру Сковронюку, Ірині Єлісеєвій, Євгену Мартинюку та Андрію Коновалову, який пригощав всіх бажаючих солодкою ватою.
Результат спільної праці - гарне і таке потрібне свято для дітей, море позитивних емоцій як у дітей, так і дорослих.




Категорія: Куликівка | Переглядів: 714 | Додав: lena | Теги: Свято Миколая в Куликівці | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.