Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2017 » Січень » 24 » «Єднаймося браття, бо ми Українці»
«Єднаймося браття, бо ми Українці»
14:20
День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в м. Києві.
20 січня в Носівському районному будинку культури відбулись урочисті заходи та святковий концерт з нагоди Дня Соборності України.
Зі святом присутніх у залі привітав голова районної державної адміністрації Віктор Міщук.
… Віктор Міщук побажав носівчанам оптимізму, віри у перемогу справедливості, терпіння і життєвої наснаги та вручив почесні відзнаки.
З нагоди свята Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено Юлію Ігнатенко – завідувача сектору з культурно-масової, інформаційної та науково-методичної роботи районного будинку культури.
Подяку голови районної державної адміністрації оголошено директору районної централізованої бібліотечної системи Наталії Яременко.
Також сьогодні на урочистостях до Дня Соборності України у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм нашим землякам було вручено почесні відзнаки обласної державної адміністрації.
В святковій концертній програмі взяли участь найкращі аматорські колективи Носівщини: народний ам.хор Носівського РБК, народний аматорський хор «Калина» сіл Калинівка, Коломійцівка, «народний художній» концертний хор «Васильки» ім..В.Бурносв, народний амат. танцювальний колектив «Носівчанка» РБК, «народний колектив України» хореографічного ансамблю «Кришталевий черевичок» районної гімназії, зразковий хореографічний колектив «Світлячок» РШМ та ін..



Категорія: Носівка | Переглядів: 677 | Додав: lena | Теги: День Соборності | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.