Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2017 » Лютий » 28 » ХVІ Міжнародний молодіжний фестиваль «МИСТЕЦЬКІ БАРВИ-2017»
ХVІ Міжнародний молодіжний фестиваль «МИСТЕЦЬКІ БАРВИ-2017»
16:46
У Прилуках 24-25 лютого пройшов ХVІ Міжнародний молодіжний фестиваль «МИСТЕЦЬКІ БАРВИ-2017», який вперше зустрічав весну разом з прилучанами. У рамках фестивалю реалізовувався благодійний проект «Мистецька надія» — для дітей та молоді з обмеженими можливостями, з метою сприяння процесу соціальної реабілітації дітей та молоді з обмеженими можливостями, виявлення таланту та розвитку їх творчих можливостей.
У заході брали участь конкурсанти з шести областей України: Черкаської, Чернігівської, Київської, Житомирської, Сумської, Полтавської та із Республіки Білорусь.
Гран-прі фестивалю виборола талановита інструменталістка з міста Гомель (Республіка Білорусь) і танцювальний колектив “Веселка” з міста Червонозаводське Полтавської області. Активну участь у конкурсі приймали прилуцькі, городнянські колективи, які були також відзначені нагородами, а саме - солісти вокальної студії Городнянського РБК Дарина Гончаренко (керівник Круглик Наталя Олександрівна) змагалася в номінації "естрадний вокал"- юніори, де отримала диплом III ступеня, Катерина Гречка, також в номінації "естрадний вокал», вікова категорія 16-18 років, отрима диплом ІІІ ступеня, Яна Акулініч в номінації "естрадний вокал" у віковій категорії 9-12 років, подяку за участь.
Загалом на фестивалі було нагороджено більше двох сотень учасників: 40 перших місць, понад 60 других, не кажучи вже про треті місця, дипломи та грамоти за участь у конкурсі.
Підбиваючи підсумки, треба зазначити, що міжнародний молодіжний фестиваль «Мистецькі барви», який завжди проводиться з метою підтримки і розвитку творчих здібностей дітей та молоді, розвитку міжрегіональних та міжнародних зав’язків в області; посилення патріотичного виховання, успішно відбувся, а конкурсанти з весняним настроєм поверталися по домівках.

Інформацію підготувала
провідний методист
з інформаційної діяльності
Л.М.Запорожець





Категорія: Прилуки | Переглядів: 833 | Додав: lena | Теги: Прилуки Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.