Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2017 » Серпень » 28 » «Прапор свій здіймаємо гордо»
«Прапор свій здіймаємо гордо»
14:47
23 серпня в м. Бахмачі на площі Героїв відбулося урочисте підняття Держаного прапора України, символу суверенітету та єдності нашої країни, де були присутні: голова районної державної адміністрації Т. Неділько, голова районної ради В. Міщук, міський голова П. Шимко, помічник народного депутата України В.Давиденка - В.Мельник, представники громадських організацій, закладів та установ міста, учні загальноосвітніх навчальних закладів, їх батьки та вчителі. Від імені керівників Бахмацької громади звучали слова вітання з Днем Незалежності та Днем Державного Прапора України. Почесне право підняти Державний Прапор було надано підполковнику запасу, учаснику АТО В.Рябцю та учню ЗОШ №5 Б.Сидоренку.
За традицією голова районної державної адміністрації Т.Неділько та голова районної ради В.Міщук вручили молодим громадянам України паспорти, державні прапори та Кобзар Т.Г. Шевченка. З нагоди Дня Державного прапора та Дня Незалежності України за сумлінну службу в лавах Збройних Сил України Подяками голови районної державної адміністрації та голови районної ради відзначено чотири жителі Бахмаччини. Святкові патріотичні пісні звучали від учасників народного аматорського хору ветеранів районного БК ( керівник В.Остапенко), працівників районного будинку культури.
Хвилиною мовчання бахмачани вшанували вісім наших земляків, які віддали своє життя, відстоюючи свободу на Майдані та в боях з окупантами на Сході України.
До пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні поклали живі квіти.
Категорія: Бахмач | Переглядів: 712 | Додав: Nadiy | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.