Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2017 » Вересень » 29 » Під знаком миру
Під знаком миру
12:15
21 вересня працівники Бахмацького районного будинку культури разом з педагогічним колективом загальноосвітньої школи №5 з нагоди Міжнародного дня миру провели патріотичний захід під назвою «Хай буде мир в усьому світі».
Діти у вишиванках, що зібралися у шкільній актовій залі, тримали у руках символи миру (квітки маку, паперові голуби), гучно промовляли гасла про мир, уславляли звитягу загиблих у другій світовій війні, на Майдан під час Революції гідності та в зоні АТО.
Ось один із зворушливих епізодів заходу: під звуки пісні «Я бажаю вам миру» діти підходили до щита з написом «Голуб миру» і кріпили на ньому однойменні паперові символи, висловлюючи побажання , аби ці власноруч виготовлені птахи повернули додому батьків, синів, чоловіків та братів, щоб спокій вселився у душі та серцях людей, настав мир на всіх просторах України.
Урочисту частину заходу органічно доповнила вдало підібраним репертуаром і високим рівням виконання концертна програма, яку вели Дарина Цибуля та Ірина Єщенко.
Присутні гаряче аплодували вокальному ансамблю «Сузір’я» Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Оксана Андрійко), дуету у складі Дарини Путрі та Вікторії Зуй, солістам Дарині Цибулі, Валерії Левчановській та Даниїлу Булову.
Заключним акордом патріотичного заходу став утворений дітьми живий ланцюг у формі серця навколо намальованого на асфальті голуба – головного символу Міжнародного дня миру.

К.Бадай,
методист по роботі з дітьми Бахмацького
районного будинку культури



Категорія: Бахмач | Переглядів: 662 | Додав: Nadiy | Теги: день миру | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.