Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2018 » Травень » 10 » «Творчий вінок громади»
«Творчий вінок громади»
17:01
29 квітня сцені Носівського міського будинку культури проходив звітний концерт сільських закладів культури Носівської об`єднаної громади з символічною назвою «Творчий вінок громади». Такий захід проходив вперше з часу створення ОТГ. В звітному концерті взяли участь творчі колективи та окремі виконавці Козарського БК, Володьководівицького БК та Іржавецького, Тертишницького і Яснозірківського клубів.

Найбільш представницькими та різножанровими у своїх виступах були аматори сцени Козарського старостату: пісенний і танцювальний колективи «Калинонька» (кер. К. Чернявська) та «Пролісок» (кер О.Лясковська) з Козар, солісти та декламатори з Іржавецького будинку культури Олена Вовкогон, Є.Супрун, О.Трухан та А.Пентюк, А. Друкар, А.Сугоняко.
Яскраво продемонстрували свій талант і аматори сцени Володьководівицькового старостату, який представляли вокальні колективи «Дівичани» та «Надвечір`я» ( кер. В.Кожухівська), солісти М. Козорізова та І.Жимань.
Обидва заклади культури Тертишницького старостату також брали участь у творчому звіті, представивши зворушливе виконання українських пісень жіночим ансамблем «Криниченька»( кер. Н.Скрибка) з Ясної Зірки та номери юних зірочок В.Павловської, К.Бойко та Я.Солошенко з Тертишницького клубу.
Ще до початку заходу у фойє будинку культури бібліотечні та музейні працівники підготували виставку народно-ужиткового мистецтва своїх самоврядних територій, а учасників концерту перед входом уже традиційно вітав оркестр духових інструментів Носівського МБК (керівник В.Ємець).











Категорія: Носівка | Переглядів: 736 | Додав: lena | Теги: Носівка Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.