Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2018 » Червень » 2 » Свято «Щасливого дитинства», так у Корюківці відзначають Міжнародний день захисту дітей
Свято «Щасливого дитинства», так у Корюківці відзначають Міжнародний день захисту дітей
17:12
Казкові персонажі, ласощі від місцевих кондитерів, оригінальні фотозони, фейс-арт та багато іншого чекало на малюків у центрі міста в День захисту дітей. На святі можна було знайти розваги на будь-який смак – від веселих ігор та розваг на атракціонах до розвиваючих майстер-класів.
Гості свята насолоджувались концертом з виступами творчих колективів міського будинку культури, школи мистецтв, Центру дитячої та юнацької творчості та вихованців міських дитсадків “Веселка” і “Дельфін”. Із захопленням спостерігали за показовим виступом вихованців місцевого спортивного клубу «Вулкан», а дівчата з «Театру танцю та мод» Євгенії Гордюк продемонстрували тенденції моди на дефіле. Свої художні таланти дітлахи показали малюнками на асфальті, а вдачу випробували в лотереї.
На площі героїв України відбулася акція «Байкери – дітям». Діти мали змогу зфотографувались на мотоциклах та з їхніми власниками. Бажаючі долучались до благодійної акції по збору коштів для дитячого будинку.
Родинне свято відбулось за сприяння Корюківської міської ради, районної державної адміністрації, Благодійного Фонду «Слов’янський», Центру дитячої та юнацької творчості, міського будинку культури, Центральної районної бібліотеки, школи мистецтв, історичного музею, КММГО «Альтернатива», міської молодіжної ради та ФОП Світлана Алексієнко.



Категорія: Корюківка | Переглядів: 550 | Додав: lena | Теги: Корюківка Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.