Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2020 » Лютий » 18 » В годині кохання ціле життя
В годині кохання ціле життя
16:12
День святого Валентина – це свято усіх закоханих, а також день проявлення теплих почуттів до друзів, близьких та рідних.
Саме такими почуттями був насичений виступ аматорських колективів та окремих виконавців КЗ «Бахмацький РБК» і міських освітніх закладів у музичній театралізованій ШОУ програмі « В годині кохання ціле життя».
Через творчість учасників глядачі отримали максимальний заряд любові, а в дарунок бурхливими оплесками відкривали артистам свої серця.
На яскраво оформленій сцені всіх присутніх вражали своєю майстерністю: солісти Р.Залозний, Є.Фостій, Т.Соболєва, З.Ткаченко,Н.Антонова, К.Фостій, сімейний дует Любов та Олександр Єфанові, О.Андрійко, Д.Оніщенко, хореографічні колективи: «Гармонія» (керівник І. Гурин), ВІВА ( керівник О.Горбатюк), «Едельвейс» (керівник О.Іваненко). Їх репертуар відтворював хвилини кохання, які вимагають нас прощати один одного, підтримувати у втіленні заповітних мрій, втішати у важкі хвилини.
Версію особливого моменту в житті дівчини, коли мама, бабуся і сестра збирають її на побачення, глядачі дивилися у виконанні учасників театрального колективу будинку культури.
Режисерами, постановниками та солістами концерту були сімейна молода пара – Крістіна та Євген Фостій.
Перед початком концерту всі бажаючі мали змогу зробити святкове фото у романтичному куточку, що був оформлений в фойє Будинку культури.



Категорія: Бахмач | Переглядів: 439 | Додав: lena | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.