Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2012 » Вересень » 12 » XIV Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості «НАША ЗЕМЛЯ – УКРАЇНА» відбувся в МДЦ «Артек».
XIV Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості «НАША ЗЕМЛЯ – УКРАЇНА» відбувся в МДЦ «Артек».
15:58
Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості «Наша земля – Україна» - це масштабний захід, який сприяє розвитку дитячого мистецтва, популяризації серед молоді української культурної спадщини, збереження та поширення національно-культурних традицій, звичаїв та культур народів, які проживають на території України, виявленню і підтримці талановитих дітей України.
Цього року вперше відвідав Міжнародний дитячий центр «Артек» Президент України Віктор Янукович, його посвятили в "почесні артеківці" та подарували артеківську форму. Президент України прийняв участь в урочистій церемонії відкриття конкурсу юних виконавців «Детская «Новая волна - 2012», який пройшов в Міжнародному дитячому центрі «Артек».
В програмі фестивалю «Наша земля Україна», було заплановано адміністрацією МДЦ Артек свято народних майстрів «Прогулянка», окрім того на цьому заході працювала етно-програма «Традиції та ремесла України»: концертна програма народних колективів, народні ігри, працювали майстерні «Гончарство», «Лялька-мотанка», «Різьба по дереву», «Обереги, фітодизайн», «Мережко», «Декоративний розпис», «Художні вироби із шкіри», «Українська іграшка», «Гобелен», «Художня вишивка бісером», «Розпис».
Приємно зауважити, щодо списку учасників фестивалю, потрапили і вихованці Центру народних ремесел для дітей та юнацтва (м.Чернігів) Пивовар Дмитро (студія «Кераміки» керівник – Янков С.Т.) та Погребнюк Юлія (студія «Декоративного розпису» керівник – Стадниченко Т.П.), які отримали дипломи за збереження народних традицій, мистецьких, історичних, духовних цінностей українського народу та примноження народної творчості.
Фестиваль «Наша замля – Україна» відображає різноманітність української національної культури народів, які проживають на Україні та сприяє розвитку творчого, духовного розвитку підростаючого покоління.
Сподіваємось, що і новий навчальний 2012-2013 рік принесе нові здубудки та досягнення для юних вихованців Центру народних ремесел.

Інформацію підготувала
провідний методист по розвитку народних
ремесел та веденню виставкової діяльності
Центру народних ремесел для дітей та
юнацтва (ОНМЦКіМ) Яна Погребнюк.








Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 1385 | Додав: jana | Теги: МДЦ Артек, центр ремесел | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.