Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2012 » Листопад » 28 » Пісні, що завжди бентежать
Пісні, що завжди бентежать
11:51
Мова піде про романс, що є улюбленим жанром багатьох людей.
25 листопада в Корюківському РБК відбувся вечір «Мелодії, що бентежать душу» присвячений романсу.
Сюди прийшли люди, всім серцем і душею залюблені в пісні цього жанру. Це й визначило атмосферу, що панувала в залі: на очах глядачів з’являлися сльози радості і тремтливі посмішки. Слухаючи пісні у виконанні справжніх майстрів музичного жанру і не могло бути інакше.
Чарівний голос і майстерність Галини Махутіної, емоційність і душевність Валентини Харченко, неповторний шарм Марини Іващенко, темперамент і неабиякий талант Олени Макухи, Людмили Мартинової, Оксани Мелашич і Валентина Балюти не залишили байдужим жодного глядача в залі.
Органічно влилися в програму Анна Корінь з «Баладою про скрипаля», Олександр Циганок з «Блюзом», Ірина Мостович та Юлія Музиченко з словянським танцем А.Дворжака «Мі-мінор» у їхньому професійному виконанні.
Справжньою окрасою програми стала неповторна Марина Ічанська.
Глядачі із захопленням слухали кожну композицію і з радістю підтримали пропозицію ведучої заспівати разом. В цьому великому хорі злилися голоси представників цих поколінь.
Співали всі, як доросле покоління так і молодь, а чи могло бути інакше, адже мелодії, які звучали справді бентежать душу…
На вечорі прозвучали романси: місцевого композитора Якова Коваленка на вірші Лілії Костенко «Кохай мене», твори цього жанру з вітчизняних кінофільмів.

Людмила Мартинова,
директор Корюківського РБК











Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 968 | Додав: lena | Теги: Чернігівщина мистецька Корюківський | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.