Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2012 » Грудень » 20 » Дитячий районний конкурс «Міні-міс Снігуронька»
Дитячий районний конкурс «Міні-міс Снігуронька»
15:54
15 грудня 2012 року в Носівському районному Будинку культури проходив 2-ий районний дитячий конкурс краси і таланту «Міні-міс Снігуронька». Організаторами свята виступили відділ культури і туризму райдержадміністрації , відділ освіти райдержадміністрації, відділ у справах молоді та спорту та районний будинок культури.
Метою та завданням конкурсу було виявлення обдарованих дітей здатних продовжувати і розвивати кращі традиції поколінь з точки зору етики та естетики. Розкриття творчого потенціалу дитини та розвиток творчих здібностей.
Конкурс проходив у двох вікових категоріях: перша категорія - учасниці віком 5-7 років, друга вікова категорія - учасниці 8-10 років. І складався він з 5-ти турів: візитна картка, творчий номер, салон високої моди «фантазія», прикраса на новорічну ялинку, дефіле в сукні снігуроньки.
Глядачи конкурсу жодної хвилини не нудьгували , бо в паузах між турами виступали танцювальний колектив школи мистецтв «Світлячок», кер. Світлана Сеник та учасниці вокальної студії «Перлина» РБК, керівник Алла Боженко
Склад журі був представлений із членів оргкомітету: голова журі Антонович Людмила Іванівна, виконуюча обов’язки начальника відділу культури і туризму, Приходько Надія Геннадіївна, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів, Баришовець Наталія Петріївна, начальник відділу освіти райдержадміністрації, Омельченко Валентина Володимирівна, начальник відділу у справах молоді та спорту. Журі в першу чергу оцінювало зовнішність, акторські та творчі здібності сценічна культура, майстерність та творчу індивідуальність.
В першій категорії Міні-міс Снігуронька стала Ювенко Каріна, 1-ша віце Міні-міс – Касян Софія, 2-га віце Міні-міс – Бобчинець Діана. В другій віковій категорії Міні-міс Снігуронька стала Євсєєва Анастасія, 1-ша віце Міні-міс Снігуронька Гоголь Катерина, 2-га всце Міні-міс – Калюжна Тетяна. Всі решта учасниці отримали статуси «Міні-міс Артистичність», «Міні-міс Посмішка», «Міні-міс Захоплення», «Міні-міс Глядацьких симпатій», «Міні-міс Вишуканість», «Міні-міс Талант». Всі учасниці конкурсу отримали подарунки та солодощі від Діда Мороза, переможці корону Міні-міс Снігуроньки.
Фінансування конкурсу проводилося за рахунок спонсорських надходжень до спеціального фонду відділу культури і туризму та конкурсних надходжень.











Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1493 | Додав: lena | Теги: Носівка Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.