Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2013 » Липень » 8 » Чернігівщина головує у Раді керівників регіональних органів культури при Міністерстві культури України
Чернігівщина головує у Раді керівників регіональних органів культури при Міністерстві культури України
14:11
4 та 5 липня у Львові під егідою Міністерства культури України відбулася Всеукраїнська нарада з питань стану та перспектив розвитку культурно-мистецької освіти.
Для обговорення питань стану, проблематики та перспектив мистецької освіти до м. Львова приїхали керівники регіональних органів культури (департаментів, управлінь) з усіх областей України та Автономної Республіки Крим.

Нараду відкрив перший заступник Міністра культури України Тимофій Кохан. У ході наради присутні обговорили питання цілісної багаторівневої системи культурно-мистецької освіти в Україні (сучасні реалії, виклики та перспективи їх подолання), специфіки діяльності вищих навчальних закладів культури і мистецтва та початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, мережі, кадрового потенціалу, освітньо-соціальних стандартів та фінансового забезпечення.

З метою узгодження політики органів виконавчої влади у напрямку розвитку мистецької освіти та удосконалення нормативно-правової бази було створено Раду керівників регіональних органів культури при Міністерстві культури України. До президії Ради увійшли сім областей (Чернігівська, Дніпропетровська, Хмельницька, Івано-Франківська, Вінницька, Харківська та Автономна Республіка Крим).

Головою президії було обрано директора департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації, заслуженого діяча мистецтв України Сергія Мойсієнка.

Олександр Майшев,
Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації



Категорія: Різне | Переглядів: 1004 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.