Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2015 » Лютий » 20 » Співпраця ОНМЦКіМ з працівниками сфери культури Городнянщини
Співпраця ОНМЦКіМ з працівниками сфери культури Городнянщини
15:31
«Забезпечення належного рівня змістовної діяльності клубних закладів району в сучасних умовах». Таку всеохоплюючу назву мав районний семінар-практикум працівників культури Городнянщини. Відкрила семінар начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Биховець Олена Євгеніївна. Директор Шатило Тетяна Іванівна та методисти районного будинку культури провели аналіз роботи сільських клубів та будинків культури за 2014 рік, ознайомили з планами та конкретними завданнями на рік нинішній, привітали ювілярів району.
Питання оформлення необхідної документації в сільських закладах, створення баз даних, куточків, кімнат, музеїв патріотичного спрямування та впровадження нових форм дозвіллєвої роботи досконально висвітлили працівники Чернігівського обласного навчально-методичного центру культури і мистецтв (ОНМЦКіМ) провідний методист по роботі з дітьми та молоддю Борщенко Поліна Іванівна та провідний методист з інноваційних форм роботи Запорожець Лілія Миколаївна.
Семінар-практикум був продовжений з інформаційно-методичною службою районного будинку культури, яка є своєрідним штабом перетворень в сфері культури всього району. Представники ОНМЦКіМ на прохання начальника відділу культури і туризму та методистів РБК презентували матеріал по оформленню методкабінету, ознайомили з досвідом роботи Чернігівської та інших областей України і Білорусії, представленим на фото та електронних носіях.
Другим питанням проаналізували ведення документації, разом внесли правки, зміни та доповнення в зв'язку з сучасними вимогами. Обговорили нові форми підвищення кваліфікації працівників культури району, запропонували план створення районної творчої майстерні для вдосконалення соціально-культурної діяльності, сприяння поглибленню роботи по патріотичному вихованню та формуванню національної свідомості.
Відрадно, що колектив РБК молоді, енергійні, творчі люди, ентузіасти своєї справи і дуже прагнуть до вдосконалення, осучаснення своєї цікавої, але нелегкої праці. Побажаєм їм успіхів і натхнення!

Поліна БОРЩЕНКО,
провідний методист ОНМЦКіМ
фото Лілії Запорожець



Запишіть, будь ласка


Дуже професійна і вдячна аудиторія


Приємно, якщо людей дійсно щось цікавить


Презентація об'єднаного досвіду по оформленню методичного кабінету


Спільний пошук нових форм та методів роботи з дітьми, підлітками та молоддю провідних методистів ОНМЦКіМ та Городнянського РБК


З оптимізмом - в майбуття!



Категорія: Навчання | Переглядів: 1181 | Додав: Irina | Теги: семінар-практикум культпрацівників | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.