Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2015 » Листопад » 17 » День незалежності Польщі
День незалежності Польщі
13:00
12 листопада члени Ніжинської спілки поляків «Астер» урочисто відзначили День Незалежності Польщі. Учасники зібрання почули багато цікавих історичних фактів про те, яким шляхом ішла Польща до своєї Незалежності, а діти, які вивчають польську мову в гімназії № 16, підготували змістовну концертну програму, укладену переважно з патріотичних пісень та віршів.
Президент Спілки Фелікса Бєлінська у своєму виступі підкреслила, що Польща всіляко підтримує Україну, її незалежність, і постійно допомагає дружньому народу, який так само великими зусиллями виборював свою незалежність.
У святкуванні взяли участь начальник управління культури і туризму Ніжинської міськради Валерій Примаченко та спеціаліст управління Яніна Котляр.
Керівник Спілки подякувала за якісно підготовану програму вчительці польської мови Люцині Еймі та керівникові дитячого співочого колективу «Гвяздечка» Катерині Ровенчин. Вона також вручила грамоту від Консульства Польщі кандидату історичних наук Ользі Ростовській за плідну співпрацю при підготовці друкованої продукції про життя та діяльність Спілки.
Валерій Примаченко у своєму виступі наголосив на великому внеску Спілки поляків «Астер» у розвиток культурного життя міста та області і висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.
Жваво проходив обмін думками під час неформального спілкування за чашкою кави.

Марія Наконечна,
кандидат психологічних наук, доцент











Категорія: В єдиному колі | Переглядів: 791 | Додав: Irina | Теги: Ніжинська спілки поляків «Астер» | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.