Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2016 » Січень » 11 » Наші аматори на фестивалі «Коза»
Наші аматори на фестивалі «Коза»
16:10
8 січня в м. Чернігові проходив зимовий фольклорний фестиваль «Коза» в якому прийняли активну участь наші аматорські колективи. Відкривали перший день роботи фестивалю своїми гарними автентичними колядками та щедрівками файні дівчата з фольклорного тріо «Калита». Даний колектив в своїй творчості пропагує фольклорні зразки нашої Чернігівщини, керівник Ольга Коцур постійно поповнює репертуар новими розшифрованими піснями. Тож на Червоній Площі глядачі сповна мали змогу насолодитися істинно-народними піснями, гарною манерою виконання та приємними професійними голосами учасниць тріо «Калита».
Далі естафету фестивалю перейняли аматори з с. Шестовиці - фольклорний колектив «Горлиця» Чернігівського району під керівництвом Ольги Коцур. Вони представили блок колядок та щедрівок, а також пісні, котрі записані на Чернігівщині в народній та автентичній манері виконання. Глядачі зустрічали горличан потужними аплодисментами та вигуками «браво» за гарно виконані твори.
Оргкомітет фестивалю «Коза» гідно оцінив наші виступи та подарував сувеніри на згадку про цей цікавий мистецький захід, а учасники фольклорного колективу «Горлиця» та фольк-тріо «Калита» схвально висловлювали свої приємні мистецькі враження від вдалого виступу на обласній сцені.

Інф. підготував
провідний методист з музичного жанру
Володимир Макеєв









Категорія: Події міста | Переглядів: 831 | Додав: lena | Теги: тріо Калита, фольклорний фестиваль Коза, фольклорний колектив Горлиця | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.