Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2016 » Листопад » 17 » Пролог до плідної співпраці
Пролог до плідної співпраці
12:09
16 листопада в кіно-культурному центрі з національно-патріотичного виховання дітей та молоді відбувся семінар. Туристично-інформаційний центр як інструмент розвитку та промоції регіонів, у якому, крім чернігівців, причетних до цієї сфери діяльності, взяли участь їхні колеги зі Львова та Харкова.
Вітаючи учасників семінару з цією подією, заступник директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА Павло Веселов висловив сподівання щодо результативності цього заходу в сенсі взаємозбагачення досвідом та цінних запозичень, а також усталення такого формату роботи як у такому, так і ширшому колі в майбутньому.
Так, власне, і сталося. При загальній схожості діяльності туристично-інформаційних центрів трьох регіонів з повідомлень їх очільників Тетяни Коржинської (м. Чернігів), Лідії Федчук (м. Львів), Валентини Холодок (м. Харків) учасники семінару дізналися чимало ноу-хау в підходах до приваблення туристів та їх обслуговування.
Невипадково виникало багато запитань в ході обговорення та під час неформального спілкування. А за цим – логічно обґрунтований висновок: потрібно частіше зустрічатися. А саму частотність конкретизував керівник кіно-культурнуго центру Вадим Антошин. На його думку, подібні зустрічі варто проводити щоквартально, люб'язно запропонувавши для цього приміщення, де покладено початок цій добрій справі.

Василь Щербонос,
Фото Миколи Дульцева
та Леоніда Віленського
(ОМЦНЗКіМ)










Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 633 | Додав: lena | Теги: Кіно-культурний центр з національно | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.