Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2020 » Лютий » 19 » Зустріч Надзвичайного і Повноваженого Посла Республіки Азербайджану Азер Худієвим зі студентством
Зустріч Надзвичайного і Повноваженого Посла Республіки Азербайджану Азер Худієвим зі студентством
17:07
19.02.2020 року вперше відвідав наше славне древнє місто Надзвичайний і Повноважений Посол Республіки Азербайджан Азер Худієв. Представники Азербайджанського посольства спільно з обласним Конгресом азербайджанців Чернігівської області - голова Іскандер Велієв, заступник Руслан Мікаілов провели семінар на тему «Запобігання військовим злочинам проти людства в умовах військових конфліктів», за участю професорсько –викладацького складу та студентства навчально-наукового інституту історії та соціогуманітарних дисциплін імені О.М.Лазаревського Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка.
Всі присутні поринули в історичне минуле відносин між азербайджанським і українським народами, наголосили про домовленості і співпрацю в найперспективніших сферах діяльності, таких як готельний і туристичний бізнес, будівельний сектор, створення спільних підприємств та збільшення товарообігу між країнами. Разом переглянули фільм Ходжалинської трагедії та в пам'ять загиблим невинним жертвам на Алеї Героїв запалили свічки. Керівництво та студентство навчально-наукового інституту історії та соціогуманітарних дисциплін імені О.М.Лазаревського Національного університету "Чернігівський колегіум" ім. Т.Г.Шевченко виразили вдячність представникам Азербайджанського Посольства та, особисто, Азеру Худієву за візит, спільну організацію та проведення дуже актуального на сьогоднішній день семінару. Події візиту висвітлювали телеканал «Новий Чернігів» та «UA Чернігів».

[c]




[/c]


Категорія: В єдиному колі | Переглядів: 416 | Додав: lena | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.