Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2020 » Лютий » 20 » Майстерклас з гончарства та кераміки
Майстерклас з гончарства та кераміки
16:42
Чи є у вашому домі предмети посуду, особливо дорогі і цінні для вас? А може глиняні свистульки чи казкові герої, які дбайливо зберігають дитячі спогади? І як часто у вас теплішає на душі при вигляді цих речей? А що якщо створити такі цінності самим? Вкласти частку своєї енергетики, натхнення і творчості в вироби, які стануть пам'ятними у вашій родині? Навіть якщо ви ніколи не пробували ліпити з глини, майстерклас з кераміки стане стартовим майданчиком для розкриття ваших талантів.
Сьогодні, в студію кераміки та гончарства (керівники М.Тараненко та С. Янков) завітали вихованці студії розвитку особистості для дітей та дорослих «WunderKind». І малі і дорослі, з радістю ліпили народну ляльку «свищик». Наша співпраця має мету – виховати творче, інтелігентне покоління, познайомити дітей з традиціями українського народного декоративного мистецтва, сприяти відродженню, збереженню і розвитку українських народних традицій, популяризації кращих зразків народної творчості.
Глиняні чашки, красуні-вази, пузаті заварники, апетитні горщики для запікання всіляких ласощів, яскраві свистульки та свищики - чого тільки не забирають учасники майстер-класу додому після занять.
Керамічний посуд, виготовлений власноруч, - це не тільки новий предмет побуту в вашому домі, а й потужне джерело енергії, адже виріб виготовлений для себе і з любов'ю.







Категорія: Навчання | Переглядів: 361 | Додав: lena | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.