Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2024 » Липень » 8 » Проєкт «І творчість може стати зброєю. Пісні та вірші, народжені війною»
Проєкт «І творчість може стати зброєю. Пісні та вірші, народжені війною»
13:15
До проєкту «І творчість може стати зброєю. Пісні та вірші, народжені війною» долучилася Малодівицька громада. Знайомтеся: Максим Даниленко – творча, активна, екстраординарна і креативна особистість.
Він народився 20 березня 1985 року. Працює в комунальному закладі «Центр культури та дозвілля» Малодівицької селищної ради. Має хист до композиторської діяльності ще з років навчання в Ніжинському коледжі (тоді – училищі) культури і мистецтв ім. М. Заньковецької. Мав свої гурти («Проти течії», «Музична допомога», «Серце з перцем», «Мамай», «Мате»), які виконували написані ним пісні. З 2012 року щільно співпрацює з народними, фольклорними колективами та ансамблями.
Любов до української народної пісні спільно з талантом композитора дали свої плоди. З 2013 року Максим починає писати пісні в народному стилі для народних та аматорських колективів Прилуччини, зокрема для народного аматорського ансамблю української пісні «Полісяночка» КЗ «Центр культури та дозвілля» Малодівицької селищної ради. Авторські пісні Максима Даниленка звучать на різноманітних концертах, конкурсах і фестивалях. Як результат – щоразу призові місця й відзнаки. Журі завжди оцінює професіоналізм, голосоведення і подачу матеріалу.
Максим має успіх у співпраці з іншими композиторами та аранжувальниками. Його обробки українських народних пісень гарно конкурують з обробками відомих композиторів.
Максим Даниленко – людина, яка постійно саморозвивається та самовдосконалюється. Під час пандемії коронавірусу він почав опановувати аудіо- й відеомонтаж. Згодом став записувати і монтувати відеокліпи, завдяки чому здобув іще одне амплуа – відеооператора.
З початку повномасштабного вторгнення Максим Даниленко активно займається волонтерською діяльністю. За його ініціативи проводяться численні благодійні концерти, де збираються чималі кошти для ЗСУ. Максим завжди надихає однодумців на все нові й нові творчі та соціальні проєкти.
До вашої уваги – пісні Максима Даниленка у виконанні народного аматорського ансамблю української пісні «Полісяночка» КЗ «Центр культури та дозвілля» Малодівицької селищної ради (керівник – Валентина Тонкаль).












Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 69 | Додав: lena | Теги: Проєкт «І творчість може стати збро, народжені війною» | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Липень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.