Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2024 » Травень » 3 » Сирна паска від Н. Литвин
Сирна паска від Н. Литвин
10:29
Свіжий сир– 1 кг, яйця – 5 шт., масло – 200 г, сметана – 400 г, цукор – 300 г, родзинки – 100 г, ваніль, горіхи, цукати – за смаком.
Сир протерти через сито або перемолоти на м’ясорубці. В окремій ємності розтерти яйця з цукром та ваніллю в однорідну суміш і додати її до сиру. Також у масу вмішати до однорідності сметану й масло.
Важливий етап: масу потрібно нагріти, але не дати їй закипіти. Якщо з’явиться хоча б один пухирець, негайно зняти з вогню і поставити в холодну воду. Помішувати, поки не охолоне.
Потім додати родзинки й перемішати. Масу викласти на полотняну серветку, покласти у зручний посуд або спеціальну форму і придавити невеликим пресом. Залишити, поки не стече вся сироватка. Перед подачею зберігати в холодильнику.
Подаючи, акуратно викласти на тарілку і присипати підсмаженими горіхами або цукатами за смаком.


Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 56 | Додав: lena | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.