Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2024 » Квітень » 2 » Триває проєкт "У час буремний музи не мовчать"
Триває проєкт "У час буремний музи не мовчать"
13:51
Є в Остерському міському будинку культури відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Остерської міської ради театральний колектив із яскравою та веселою назвою «Дві куми». Саме його ми представляємо сьогодні в мистецькому онлайн-проєкті до Міжнародного дня театру «У час буремний музи не мовчать».

Чому саме «Дві куми»? Бо учасниць у колективі двоє. Це директорка Остерського МБК Людмила Донська й методистка Лідія Гречушнікова.
Народився цей чудовий дует 1 липня 2019 року. І хоч обидві файні пані вже відсвяткували золоті ювілеї, однак душі у них молоді й залишаться такими назавжди.
Цьогоріч колективові виповниться тільки п’ять років, але він уже встиг здобути добру славу та визнання в місті і за його межами. Яскраві постановки, театральні експерименти, дивна атмосфера відвертості, щирості, творчості й натхнення, а ще фантазії та непередбачуваності – все це характеристика творчого аматорського колективу «Дві куми». Він – постійний учасник усіх святкових концертів, що відбуваються в Остерському міському будинку культури та у клубних закладах громади, завжди активно бере участь у житті свого міста.
Головний стимул у роботі для чарівних жінок – це, безумовно, вихід на сцену.
«"Від колоска до пирога дуже довгий шлях" – говорить народна мудрість, і ми це знаємо, бо наш "пиріг" – це готова творча робота, а сцена – можливість для самореалізації», – кажуть пані Людмила й пані Лідія.
Наслідком копіткої репетиційної творчої праці театрального колективу стає фінал – участь у концертах, різноманітних масових заходах.







Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 67 | Додав: lena | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.