Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2023 » Листопад » 3 » Онлайн-конференція «Особливості організації роботи клубних закладів у сучасних умовах»
Онлайн-конференція «Особливості організації роботи клубних закладів у сучасних умовах»
16:13
Згідно з планом роботи КЗ «Обласний центр народної творчості» ЧОР 3 листопада на платформі Zoom відбулась онлайн-конференція «Особливості організації роботи клубних закладів у сучасних умовах» з начальниками відділів управління культури і туризму районних державних адміністрацій, керівниками відділів культури об’єднаних територіальних громад, директорами клубних закладів.
На заході розглядалися актуальні питання сучасного стану й подальших перспектив розвитку клубної сфери діяльності та аматорської художньої творчості.
Відкрила конференцію директорка Обласного центру народної творчості Надія Заваліна словами вдячності за значну активність, проявлену керівництвом відділів культури об’єднаних територіальних громад і директорами клубних закладів. Також пані Надія побажала всім приємних вражень, плідної та цікавої роботи впродовж онлайн-спілкування.
Учасників заходу щиро привітала директорка Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації Людмила Замай.
До конференції долучилося понад 100 учасників. У її роботі були задіяні представники всіх районів та ОТГ нашої області, що свідчить про велику зацікавленість працівників культури обраною темою.
Доповіді, підготовлені спікерами, були цікавими та змістовними.
Директорка КЗ «Обласний центр народної творчості» ЧОР Надія Заваліна здійснила моніторинг стану життєздатності елементів НКС на місцевому рівні.
Заступник начальника відділу з питань регіональної політики та координації реформи у сфері культури, регіональний представник УЦКД у Чернігівській області Сергій Марусій висвітлив тему «Інформаційний кейс – життєздатність НКС».
Бібліотекар відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових, провідний методист з інформаційно-аналітичного забезпечення та редакційної діяльності Обласного центру народної творчості Світлана Сусленко виступила з інформативним повідомленням «Медіаграмотність – твоя інформаційна безпека».
Студентка магістратури ІІ курсу Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка Катерина Долга обрала для доповіді тему «Роль закладів культури у формуванні сімейних цінностей».
Про діяльність закладів культури в умовах воєнного стану розповіли начальник відділу культури та туризму Бобровицької міської ради Людмила Луценко, заступник директора з культурно-масової, інформаційної та науково-технічної роботи Прилуцького міського будинку культури Катерина Мовчан і директор КЗ «Коропський будинок культури» Коропської селищної ради Наталія Кузьменко.
Завершила захід кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри психології Національного університету «Чернігівська політехніка» Ганна Чепурна мінітренінгом з теми «Шляхи збереження ментального здоров’я в умовах війни».

Щиро дякуємо всім учасникам за плідну роботу і приємне та змістовне спілкування!











Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 63 | Додав: lena | Теги: онлайн-конференція «Особливості орг | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Листопад 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.