Онлайн-проєкт «Традиційні страви Чернігівщини» триває. Сьогодні пропонуємо до вашої уваги рецепти страв із гарбуза традиційної кухні Старого Бикова Ніжинського району Чернігівської області. Секретами приготування цієї смакоти діляться чарівні пані, які й талант кулінарний мають, і у школі діточок навчають.
Гарбузяники
(приготувала вчителька Старобиківської гімназії Оксана Демиденко)
Інгредієнти: сирий чищений гарбуз – 200 г, яйце – 1 шт., борошно – 2 ст. ложки, лист м’яти – пучечок, сіль, перець – до смаку, олія – для смаження, сметана – для подачі.
Приготування
Гарбуз тремо на морквяну тертушку. Додаємо яйце, дрібно нарізану м’яту, борошно. Солимо, перчимо, добре вимішу
...
Читати далі »