Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2023 » Листопад » 9 » Зі святом вас, працівники культури!
Зі святом вас, працівники культури!
10:48
9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Це професійне свято всіх причетних до сфери культури: керівників, професіоналів та аматорів сцени, що представляють різні види мистецтва, клубних, бібліотечних, музейних працівників, майстрів народних промислів.
Культура й мистецтво – найбільші скарби для кожної держави. Українці невимовно пишаються своїми культурно-мистецькими надбаннями, бо це саме те, що вирізняє наш народ серед інших та робить його єдиним і неповторним. Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті.
Сьогодні від щирого серця вітаємо кожну людину, яка дбає про збереження й відродження української національної культури, розвиток народної творчості, культурно-просвітницьку діяльність!
Своєю наполегливою сумлінною працею, високим професіоналізмом ви звеличуєте наш рідний край, примножуєте його успіхи й досягнення. Завдяки вашій підтримці та розумінню, ініціативності й безперервному творчому пошуку в галузі культури Чернігівщини постійно відбуваються позитивні зміни, наша область виходить на високий культурний рівень і стає відомою в усій Україні й навіть за її межами.
У цей святковий день колектив Обласного центру народної творчості хоче подякувати вам за невтомність, з якою робите свою справу в цей нелегкий для країни час, за відданість, яка заслуговує подиву. Миру і злагоди вам, здоров’я та невичерпного оптимізму, потужної творчої енергії, натхнення і наснаги, щастя й добробуту!


Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 74 | Додав: lena | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Листопад 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість


Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Статистика

О.Майшев © 2024 | Чернігівський обласний центр народної творчості.